Vi utvecklar fastigheter

SETUNE bygger nyproducerade bostäder i attraktiva lägen med fokus på hög kvalitet, moderna, exklusiva materialval och snygg design. Vi bygger bostäder efter hur människor allra helst vill bo, med utgångspunkt i fastighetens historia och med fokus på design och arkitektur.

Michael Petterson, SETUNE och Rakel Hatz, Hatz & Partners, berättar om Vasahuset Vindar.

Vasahuset Vindar

Tänk dig att slippa välja mellan ett modernt boende och en vacker sekelskiftesfastighet. Lägg till en svårslagen utsikt över Uppsalas landmärken, Domkyrkan, Slottet m.fl. Tänk dig sedan ett läge som är centralt men samtidigt vackert beläget vid en lummig park. Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något: Vindslägenheter i anrika Vasahuset.

VASAHUSET VINDAR är 29 nyproducerade vindslägenheter på plan 6 och 7 i Vasahuset beläget vid Vasaparken. Optimalt planerade 1:or mellan ca 26-35 kvm + biarea.

  • Med Vasahuset Vindar vi vill sätta Uppsala på kartan genom att erbjuda bostäder som inte tidigare setts här. Vi bygger bostäder efter hur människor allra helst vill bo, med utgångspunkt i fastighetens historia och med fokus på design, arkitektur och exklusiva material.”
    Michael Pettersson, VD SETUNE

Detaljkänsla genomsyrar allt

Alla lägenheter får en hög standard och präglas av utsökt design, vackra uttänkta detaljer och material såsom trä, keramik, bevarade takbjälkar och putsade murstockar. Tack vare ljusinsläppet från de stora fönstren får lägenheterna i projektet en ljus och inbjudande atmosfär.

Då det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas här det perfekta rummet för umgänge. Allt är genomtänkt och ingenting har lämnats åt slumpen.

Intresseanmälan

Välkommen att höra av dig vid intresse för Vasahuset Vindar.

Rakel Hatz, Fastighetsmäklare hos Hatz & Partners
Tel: 0709-60 44 43